Massages

Verwen jezelf met een heerlijke ontspanningsmassage. Deze helpen het lichaam te ontspannen en tot rust te komen.

Je kunt een massage nemen bij moeheid, stress en een gespannen spieren, maar of je nu wel of geen klachten hebt doet er eigenlijk helemaal niet toe. Een massage is namelijk altijd een cadeautje voor je lichaam en geest.

Gezichtsmassage (20 minuten)

€27,-

Massage van gezicht, nek, schouders en hoofdhuid. Door de rust en ontspanning krijgt je gezicht een zachtere uitstraling. De massage kan ook erg fijn zijn bij hoofdpijn, stress, vermoeidheid en nekklachten.

Rugmassage (25 minuten)

€ 32,-

Spanning en stress hopen zich vaak op in het gebied van de rug, schouders en nek. Deze rugmassage bestaat uit een combinatie van massagetechnieken die zich effectief richten op het losmaken en doorbloeden van de spieren. De massage zorgt voor nieuwe energie en optimale ontspanning.

Stress Release Massage Bovenlichaam (45 minuten)

€ 48,-

Een massage van rug, nek, schouders, armen en tot slot een Indiase hoofdhuidmassage.  Deze massage verlicht de spanning in je rug, nek en schouders en is zeer geschikt voor mensen die een kantoorbaan hebben of op een andere wijze veel spanning ervaren en vaak in een statische houding zitten. Voel de lasten en spanningen van je afglijden !

Ontspanningsmassage (60 minuten) *

€ 63,-

Het hele lichaam wordt gemasseerd (rug, benen, voeten, armen, eventueel de buik, nek, gezicht en hoofdhuid).

Het is een massage die heerlijk ontspannend, energiegevend of juist kalmerend is en die zowel lichaam als geest balanceert en je terugbrengt bij jezelf. De massage werkt ook preventief en zorgt dat stress makkelijker los gelaten kan worden en niet opgeslagen wordt in het lichaam.

* Woman only

Hotstone Massage Rug (45 minuten)

€ 58,-

De behandeling begint met een scrub van de rug. Daarna volgt de massage met warme basaltstenen. De hotstone massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden, wat de massage effectiever maakt. Er wordt afgesloten met een rugmassage zonder stenen.

Balinese Lichaamsmassage (90 minuten) *

€ 88,-

Een van de bekendste massagevormen van Azië die ik tijdens een intensieve training op Bali hebt geleerd. En inmiddels bij velen de favoriet… Tijdens deze anderhalf uur durende lichaamsmassage wordt gebruik gemaakt van reflexologie, strijkingen en diepe druk op de grote spiergroepen. Een ritmische en stevige massage voor totale ontspanning van het hele lichaam.

* Woman Only

Hotstone Massage Lichaam (90 minuten) *

€ 98,-

Een volledige lichaamsmassage waarbij afwisselend met de stenen en de handen wordt gemasseerd. De stenen worden op het lichaam geplaatst waardoor de warmte diep in de spieren doorwerkt. Hierdoor kan een behandeling met warme stenen ontgiftend, afvoerend, pijn verlichtend, stress verlichtend en ontspannend werken.

* Woman Only

Warm Waterkussen Massage (45 minuten)

€ 58,-

Gedurende de hele massage lig je op de rug op een kussen dat gevuld is met lekker warm water. Het water omhult je lichaam en door de warmte ontspannen de spieren sneller. Tijdens de massage beweeg ik mijn handen en onderarmen vloeiend tussen je rug en het kussen. Het schommelende gevoel en het kabbelende water worden als zeer rustgevend ervaren.

Een heerlijke massage van rug, buik, armen en hoofd. Erg geschikt voor zwangere vrouwen en mensen die gespannen zijn, moe, koud, rugklachten of spierpijn hebben.

Aangezien ik veel olie gebruik en ik met strijkingen onder je rug door ga, draag je tijdens deze massage geen bovenkleding.

Tip!
Deze massage is ook te boeken als aanvulling op een gezichtsbehandeling. Je ligt dan de hele behandeling op het warm waterkussen.

Contact

Fonteinland 7C (tweede etage)
8913 CZ Leeuwarden

Tel.nr: 06 2828 9386
E-mail: info@salonalma.nl

Open: maandag t/m zaterdag.
Alleen op afspraak

Reviews