Over Salon Alma

Soms wil je even ontsnappen uit de drukte. Heerlijk ontspannen, ontstressen en onthaasten. Een gevoel van rust, even tijd voor jezelf! Een heerlijke gezichtsbehandeling of ontspannende massage kan dan wonderen doen.

Mijn salon is een groene oase van rust en ontspanning. Op basis van aromatherapie maak ik gezichtsbehandelingen op maat. Ik werk met de producten van Chi, deze zijn 100% natuurlijk; biologische plantoliën verrijkt met heerlijke etherische oliën! De oliën hebben elk een specifieke werking op de huid en een sterke invloed op de psyche.

Ontspanning staat bij mijn behandelingen centraal. Mijn visie is holistisch, ik ben als schoonheidsspecialist niet alleen gefocust op de buitenkant maar gericht op de mens als geheel. Want wie zich van binnenuit mooi, ontspannen en goed voelt, zal dit aan de buitenkant ook uitstralen.

Alma van der Velde

100% natuurlijke huidverzorging

In mijn salon werk ik met de natuurlijke huidverzorging van Chi. De huid is ons grootste orgaan met vele belangrijke functies voor het lichaam. Het enige wat de huid echt nodig heeft om gezond te blijven is vet en vocht.

Chi maakt de combinatie door vette plantolie te mengen met bloemen- of kruidenwaters. Dit voelt niet vet aan en brengt van nature elke huid in balans.

Om de olie en het water in traditionele crèmes te binden en goed te houden moeten emulgatoren en conserveringsmiddelen worden toegevoegd die geen voedingsstoffen voor de huid bevatten en zelfs een belastende invloed op de huid kunnen hebben. Om deze reden is bij Chi gekozen om het water- en olie deel gescheiden te houden. Zo blijven alle werkstoffen sprankelend en actief, zijn er geen conserveringsmiddelen of emulgatoren nodig en is het product echt 100% natuurlijk.

Chi houdt het dus zo eenvoudig mogelijk: geen toevoegingen in de producten, maar puur natuurlijke ingrediënten die doen wat ze beloven. Ze verzorgen, voeden en beschermen. Ze laten jou en jouw huid stralen!

Contact

Fonteinland 7C (tweede etage)
8913 CZ Leeuwarden

Tel.nr: 06 2828 9386
E-mail: info@salonalma.nl

Open: maandag t/m zaterdag.
Alleen op afspraak

Reviews